Házias ízvilág olasz köntösben – puha tészta, zamatos alma
Az Alberton almás torta egy klasszikus sütemény, amely a házi készítésű desszertek hangulatát idézi. A puha, enyhén vajas tésztaréteg és a bőven adagolt, zamatos almaszeletek tökéletes harmóniát alkotnak – pont úgy, ahogy a nagymama sütötte volna, csak most olasz recept alapján.
Természetes alapanyagokból készült, tartósítószer nélkül
Gazdag almaszeletekkel töltve, enyhén fűszeres ízjegyekkel
Tökéletes desszert kávé mellé, vagy könnyű édességként étkezés után
Azonnal fogyasztható, de akár felmelegítve is tálalható
Fogyasztható hidegen, de egy rövid melegítés (sütőben vagy mikróban) még jobban kiemeli az alma édességét. Különösen finom vaníliafagyival vagy tejszínhabbal kínálva.
450 g – ideális 4–6 szeletre vágva