A gomba illata a szarvasgomba erőteljes ízével kombinálva ideális krém az első fogások és a szakácsi rizottók fűszerezéséhez. Használatra kész. Kiválóan alkalmas ízletes bruschetta és tönköly- és zöldségalapú hideg ételek fűszerezésére is.Receptek:-Crostini szarvasgombás krémmel és vargányával: piríts meg néhány szelet kenyeret, majd kend meg a szarvasgombás krémmel és a vargányával. Adjunk hozzá egy kevés reszelt sajtot, és süssük a sütőben, amíg a sajt megolvad.
-Tészta szarvasgombás krémmel és vargányával: főzzük ki a tésztát és tegyük félre. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát és a hagymát. Hozzáadjuk a szarvasgombás-vargányás krémet és egy kevés zöldséglevest, addig keverjük, amíg minden krémes lesz. Adjuk hozzá a tésztát a serpenyőhöz, és jól keverjük össze. Reszelt parmezánnal tálaljuk.
-Csirke szarvasgombás krémmel és vargányával: serpenyőben olívaolajon megpirítunk néhány kockára vágott csirkemellet. Adjuk hozzá a szarvasgombás krémet és a vargányát, és jól keverjük össze. Addig főzzük, amíg a csirke megpuhul és a krém besűrűsödik. Rizzsel vagy sült burgonyával tálaljuk.