Az Egg Pappardelle a hagyományos olasz konyha része. Különösen alkalmasak olyan fontos és ízletes szószokhoz, mint a vörös-fehér vad vagy a vaddisznó ragú, szélességük jellemzi őket, amely a Le Matassine vonal legnagyobb darabja.Allergéneket tartalmaz: tojás, glutén. Nyomokban kagylót és szóját tartalmazhat.A Pappardelle bronzból készült, ez egy olyan részlet, amely porozitást és érdességet kölcsönöz nekik, így kivételes a szószmegtartó képességük. Állandóságukkal és ízükkel ámulatba ejtenek, könnyen összetéveszthetők a klasszikus házi tésztákkal.A legjobb olasz alapanyagokból és kézműves eljárással készültek , alacsony hőmérsékleten szárítják legalább 24 órán keresztül. A 250 g-os kiszerelésben 4 gombolyag található, mindegyik egy adagnak felel meg.Összetevők: durumbúza búzadara, tojás (27%), lágy búzaliszt. Kagylót, szóját és mustárt tartalmazhat.Főzési idő: 8 perc