Tészta melynek szíve Campofilone, és az ősi kézművesség hagyománya, amely lágy és rugalmas tésztát ad . Ez volt a kezdete egy kiváló terméknek, amely mind a történelemben, mind az ízekben gazdag. Érzékszervi tulajdonságai és sokoldalúsága alkalmassá teszik izgalmas, új ötletekkel való kísérletezésre is.Az egészséges és tápláló étkezési mód újrafelfedezésének vágyát az Amatrice történetével és hagyományával összekötő közös szálból egy olyan tészta jön létre, amely a kiválóság mércéjévé válik. A tésztagyár a Gran Sasso és a Monti della Laga Nemzeti Park szívében található , egy olyan helyen, amely ideális alapanyagokat és megfelelő erőforrásokat biztosít egy kiváló minőségű termék elkészítéséhez. Ezt a száraztésztát a Park rendkívül tiszta vize és a lassú, alacsony hőmérsékleten száradás teszi egészen különlegessé.