„0” típusú lágy búzaliszt hidegen sajtolt és kőre őrölt vital búzacsírávalA Costiera liszt ideális aznapi kelesztéshez 8/12 órán át szobahőmérsékleten; 24 óráig, vagy 48 óráig 4°C-os hűtőkamrában érlelhető. Tárolási tanácsok: javasoljuk, hogy a lisztet hűvös, száraz helyen, 18°/20°C hőmérsékleten, maximum 45%-os páratartalom mellett tárolja, így garantált a tökéletes hozam a használat során. A nem megfelelő tárolás veszélyeztetheti annak használatát a feldolgozás során. 10 kg-os és 25 kg-os zsákokban kapható. Ideális a A Costiera liszt ideális pizzák, nápolyi pizzák, focacciák és kenyér készítéséhez.Allergének: a termék glutént tartalmaz, és gyárban készül, ahol szóját, tejet és tejtermékeket, csillagfürt és szezámmagot is feldolgoznak.