A Moreschina liszt nevét összetevőinek sötét, szinte „barna” színének köszönheti. 8 gabonaféle, melyből 5 egész mag és létfontosságú búzacsíra adja ennek a lisztnek egyedi és összetéveszthetetlen ízt és aromát. A Moreschina a legmagasabb tápértékű gabonafélék kiválasztásával jött létre: omega 3-ban gazdag lenmag; zabpehely, mely fehérje- és zsírsavforrás; köles és szezámmag, ami növényi kalciumforrás; valamint rostban gazdag rozsliszt és teljes kiőrlésű szója. Ez az egyetlen többszemű liszt, amelyben a magvakat egészben hagyják, és amikor a sütő hőjével érintkeznek, minden aromájuk és ízük felszabadul. A Molino Vigevano lisztekkel készült tészták különösen könnyűek és könnyen emészthetőek a létfontosságú búzacsíra jelenlétének köszönhetően, amely elősegíti az élesztők tökéletes kelesztését és érését. Erőssége W270, nagyon könnyen megmunkálható és kenhető, mert összetételének köszönhetően jó vízfelvételű tésztákat lehet készíteni. Ideális középhosszú kelesztéshez nappali hőmérsékleten 6-8 órán át; 6°C-os hűtőkamrában akár 12, 24 és 72 óráig is érlelhető. Ideális kenyér, többszemű szendvics, pizza és focaccia készítéséhez.