„0”-s liszte búzadarávalA Molino Vigevano Vera Napoli liszt puha búzalisztből, újra őrölt durumbúza búzadarából, kőre őrölt vital búzacsírából készül. Az újraőrölt durumbúza búzadara a pizzát mindig illatossá varázsolja, kihűléskor elkerüli a pizza "rágógumi" hatását, így garantálja a kiváló minöséget.Technikai adatok: A Vera Napoli liszt testes, ropogós és omlós pizza készítésére alkalmas. Ideális 6-8 órás közepes kelesztéshez szobahőmérsékleten; 24 vagy 48 órán keresztül érlelhető 6°C-os hűtőkamrában. 10 kg-os és 25 kg-os zsákokban kapható.Tárolás: a lisztet hűvös, száraz helyen, 18°/20°C hőmérsékleten, maximum 45%-os páratartalom mellett javasoljuk tárolni, így garantált a tökéletes hozam a felhasználás során. A nem megfelelő tárolás veszélyeztetheti annak használatát a feldolgozás során.A Vera Napoli liszt ideális elvihető pizza, serpenyős pizza és héjas pizza készítéséhez.Allergének: a termék glutént tartalmaz, és gyárban készül, ahol szóját, tejet és tejtermékeket, csillagfürt és szezámmagot is feldolgoznak.