A Molino Vigevano egy olasz lisztgyártó cég, és a Vesuvio lehet egyik legjobb termékük.
A VESUVIO liszt "O" típusú puha búzalisztből és létfontosságú búzacsírából készült, amelyet a könnyű méhsejt tészták tökéletes elkészítéséhez tanulmányoztak, térfogatot és ízt adva a konyhában készült alkotásoknak. A Vesuvio liszt használata nagyon egyszerű, és ideális a nápolyi pizza elkészítéséhez, magas és puha szélével; Az olasz konyha egyik szimbolikus ételének hagyománya jegyében egyedi aromák és ízek robbanásszerű tárházát adják Önnek. A Molino Vigevano lisztek finom alapanyagok gondos kiválasztásából születnek, és kizárólagos szabadalom alapján hidegen sajtolt és kőre őrölt búzacsírával rendelkeznek. A Molino Vigevano lisztekkel újra felfedezheti a búza valódi ízét a még mindig létfontosságú búzacsírának köszönhetően, amely egyedi aromát és ízt ad termékeinek a jellegzetes arany szín mellett. A búzacsíra a gabona szíve és a legtáplálóbb része: igazi egészségbánya, mert nagyon gazdag A-, 8E- és D-vitaminban, vasban, magnéziumban és káliumban.