A Molino Vigevano Farina per Pizza pizzaliszt keveréke "1" típusú lágy búzalisztből, búzacsírából, durumbúza búzadarából és természetes kovászpor élesztőből készül, így nem szükséges élesztőt adni hozzá, a szükséges mennyiség már pontosan kimérve hozzá van keverve a liszthez. Adj hozzá vizet, olajat és sót, és indulhat a dagasztás. Használata nagyon egyszerű, és ideális tányéros pizza és serpenyős pizza elkészítéséhez, legyen az akár mély és puha, akár ropogós; az olasz konyha egyik szimbolikus ételének hagyománya jegyében egyedi aromák és ízek robbanásszerű áradatát adja.A tészta elkészítéséhez találsz receptet a Részleteknél, lejjebb.W270Összetétel:"1" típusú lágy búzaliszt (60%), "0" típusú lágy búzaliszt (20%), kovász ("0" típusú lágy búzaliszt) 8%, durumbúza búzadara (8%), sörélesztő (2%), létfontosságú búza csíraliszt (2%).