Összetevők: zöldspárga, víz, só.Gluténmentes termék.Felbontás után a pácban lévő zöldspárga fogyasztásra kész. Tökéletesen passzolnak húsokhoz, tésztákhoz, szószokhoz, és sajttal sütve is tökéletes ízűek.Számos ételhez tökéletes:-A spárga tökéletesen passzol a húshoz, finom csirkehúshoz és aromás marhahúshoz egyaránt.-Kiválóan kiegészítik a tésztákat, gazdagítják ízüket és tápértéküket.-Tökéletesek mártások alapanyagául, tavaszias jelleget és frissességet adva nekik.-Sajttal sütve finom és aromás falat, bármilyen alkalomra tökéletes.Tápértékben gazdag:A zöldspárga nemcsak ízében finom, hanem gazdag vitamin- és ásványianyag-forrás is. Ide tartoznak többek között:-C-vitamin: erősíti a szervezet immunitását.-K-vitamin: fontos a megfelelő véralvadáshoz.-Folsav: szükséges a magzat megfelelő fejlődéséhez.-Kálium: szabályozza a vérnyomást.-Rost: segíti az emésztést.Alacsony kalóriatartalmú:A spárga alacsony kalóriatartalmú, ezért tökéletes azok számára, akik törődnek az alakjukkal. 100 g termékben mindössze 21 kcal van!